ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το Topshoes.gr αποτελεί εμπορική επωνυμία της εταιρείας Αφοί Καλτσάμη Ο.Ε. με αριθμό ΓΕΜΗ 46068622000, ΑΦΜ 081433049 και έδρα στην Χαλκίδα, Κριεζώτου και Συγγρού 1, ΤΚ 34132.

Οι ακόλουθοι Γενικοί Όροι Χρήσης διέπουν την προσφορά και την πώληση προϊόντων στον διαδικτυακό ιστότοπο “www.yvonneoram.com”.

Το Topshoes.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής ή προσθήκης στους όρους.

Όλα τα επώνυμα προϊόντα που διαθέτουμε στο TopShoes.gr είναι 100% αυθεντικά και αγορασμένα από τις εταιρείες που τα κατασκευάζουν ή από τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση γονέα/κηδεμόνα σας πριν πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία ή δώσετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

Η πλοήγηση σας ως επισκέπτης ή χρήστης καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή στον διαδικτυακό ιστότοπο yvonneoram.com σημαίνει ότι συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση του συνεπάγεται την αποδοχή όλων.

Αποτελεί δεδομένο και τεκμήριο ότι ο επισκέπτης ή χρήστης έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί όλους τους κάτωθι όρους χρήσης.

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης ή χρήστης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους χρήσης, οφείλει να μην κάνει ουδεμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αφού περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας.
Μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε το καλάθι αγορών σας οποιαδήποτε στιγμή της περιήγησή σας άμεσα από το που θα δείτε πάνω δεξιά.
Για να προχωρήσετε στη αγορά των προϊόντων σας που διαλέξατε, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα αγοράς. Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσέξτε ώστε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν να είναι σωστά και πλήρη ώστε η παραγγελία και η παράδοση των προϊόντων σας να γίνει το συντομότερο δυνατόν.
Σε περίπτωση που κάποια στοιχεία θεωρηθούν ελλιπή ή λανθασμένα η παραγγελία δεν θα εκτελείται άμεσα αλλά θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν διορθώσεις. Σε περίπτωση που ούτε αυτό είναι εφικτό η παραγγελία θα ακυρώνεται.
Αφού κάνατε αποδοχή των όρων που διέπουν τη μεταξύ μας συναλλαγή ευθύνεστε για την ορθότητα και νομιμότητα των στοιχείων που συμπληρώσατε στη φόρμα αγοράς. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας θα ανακατευθυνθείτε σε σελίδα που θα σας ενημερώνει για την επιτυχή έκβαση της παραγγελίας σας.
Παράλληλα θα λάβετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
Οι παραγγελίες σας παραλαμβάνονται από την εταιρεία μας με κάθε επιφύλαξη ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση για τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας σας.
Αν δεν καταστεί δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία, θα σας αποσταλεί e-mail προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας.
Στη περίπτωση που ούτε αυτό γίνει μέσα σε διάστημα 3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας σας, τότε το αίτημά σας ακυρώνεται αυτόματα.
Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, κατά τον έλεγχο των προϊόντων και πριν αποσταλεί η παραγγελία σας, κάποιο προϊόν να μην πληροί τις προδιαγραφές μας για να αποσταλεί, οπότε και θα ενημερωθείτε άμεσα για την έκβαση της παραγγελίας σας.
Η παραγγελία σας, ανάλογα την ώρα και την ημέρα που την υποβάλλατε, επιβεβαιώνεται και εκτελείται από εμάς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όταν η παραγγελία είναι στο τελικό στάδιο και εκδίδεται το δελτίο αποστολής από την αντίστοιχη courier, θα ενημερωθείτε με μήνυμα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία δηλώσατε, με όλα τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την παρακολούθησή της.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier που είναι επιλογή της εταιρείας μας και όχι του πελάτη.
Τα προϊόντα που αγοράζετε θα παραδίδονται από την courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας.
Η παράδοση των προϊόντων εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεται ο πελάτης.
Συνήθως ο χρόνος παράδοσης εντός αστικών περιοχών με τις courier που συνεργαζόμαστε είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και στα νησιά μας η παράδοση ποικίλει ανάλογα με το πόσο απομακρυσμένη ή όχι είναι η περιοχή του πελάτη και αρκετές φορές έχει να κάνει με τον τοπικό αντιπρόσωπο της courier.
Ο χρόνος παραλαβής σε αυτές τις περιπτώσεις φτάνει στις 2-5 εργάσιμες ημέρες.
Σε κάποια νησιά ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο είναι πιθανή μια μεγαλύτερη καθυστέρηση που συνήθως οφείλεται στα μη συχνά δρομολόγια πλοίων.
Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας και από τη στιγμή που από εμάς έχει αποσταλεί στους χρόνους που αναφέραμε.
Όσον αφορά τις courier καθώς έχουν διαπιστωθεί καθυστερήσεις σε περιπτώσεις που έχουν μεγάλο όγκο να διαχειριστούν προσπαθούμε να είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις που ενδεχομένως θα υπάρχουν σε αποστολές, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως π.χ. απεργίες η όπως τα πρόσφατα lockdown που ζήσαμε λόγω του covid-19. Δεν ευθυνόμαστε σε περίπτωση μη παράδοσης ή καθυστέρησης από τον εκάστοτε τοπικό αντιπρόσωπο της courier για οποιοδήποτε δικό του λόγο.
 Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας, για να προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε το θέμα σε συνεννόηση με τα κεντρικά της εκάστοτε courier.
 Σε περίπτωση που κάποια παραγγελία σας, καθυστερεί περισσότερο από το φυσιολογικά αναμενόμενο χρονικό διάστημα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. 
Σε περίπτωση αλλαγής στη διεύθυνση αποστολής και αφού έχει ήδη αποσταλεί η παραγγελία σας προς τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει θα υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογη με αυτή που θα μας επιβαρύνει η courier.
Για παραδόσεις Σαββάτου μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

3. ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

 • Οι παραγγελίες έως και 25,00€ επιβαρύνονται με 2,40€ μεταφορικά.
 • Όλες οι παραγγελίες άνω των 25,01€ αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ
 • Η αντικαταβολή ανεξαρτήτως ποσού επιβαρύνεται με χρέωση 2,50€ 

Η αποστολή γίνεται με courier της επιλογής μας και όχι του πελάτη. 
Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει διαφορετική courier ή τρόπο αποστολής και αφού συμφωνήσουμε, τα έξοδα επιβαρύνουν τον ίδιο.
Χρόνος αποστολής 1-2 ημέρες και παράδοσης σε φυσιολογικές συνθήκες 1-3 εργάσιμες ημέρες εκτός πολύ απομακρυσμένων περιοχών.
Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας και όχι απαραίτητα με courier.

ΚΥΠΡΟΣ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με τα Elta courier σε συνεργασία με την Aramex και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις. 

 • Ένα (1) προϊόν μεταφορικά 6,00€ 
 • Δυο (2) προϊόντα μεταφορικά 10,00€
 • Τρία (3) προϊόντα 15,00€
 • Tέσσερα (4) προϊόντα 21,00€

Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Η αντικαταβολή δεν ισχύει σαν τρόπος πληρωμής στη Κύπρο. 
Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας.
Χρόνος παράδοσης 4-6 εργάσιμες ημέρες εκτός απομακρυσμένων περιοχών.

ΕΥΡΩΠΗ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με courier και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις.

 • Ένα (1) προϊόν μεταφορικά 8,00€ 
 • Δυο (2) προϊόντα μεταφορικά 11,00€ 
 • Τρία (3) προϊόντα μεταφορικά 15,00€
 • Τέσσερα (4) προϊόντα μεταφορικά 25,00€

Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Η αντικαταβολή δεν ισχύει σαν τρόπος πληρωμής σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη courier και την περιοχή σας.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2,50€ και είναι  διαθέσιμη μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.
Ανώτερο ποσό αντικαταβολής είναι τα 150€.
Προσοχή: Παραγγελίες άνω των 150€ με αντικαταβολή δεν θα εκτελούνται.
Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον υπάλληλο της courier γίνεται και η εξόφλησή της σε μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα από τη στιγμή που ο courier διαθέτει το κατάλληλο pos.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128 bit (Secure Sockets Layer – SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

PAYPAL

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5154-057359-655
IBAN: GR5201721540005154057359655
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ: ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε.

EUROBANK: 0026.0117.15.0200149710
IBAN: GR6702601170000150200149710
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ Κ.ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε

ΕΘΝΙΚΗ: 488/44081876
IBAN: GR8301104880000048844081876
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε.

ALPHA BANK: 200-00-2320-002187
IBAN: GR5201402000200002320002187
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε.

Οι καταθέσεις από διαφορετική τράπεζα έχουν επιβαρύνσεις που βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ή ο αριθμός παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.
Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται κάτι από τα δυο παραπάνω και δεν μας ειδοποιήσετε σχετικά, η παραγγελία σας δεν θα εκτελείται.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2118000494 για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί το συντομότερο δυνατό.

5. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) που ανέρχεται στο 24%.
Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της.
Η εταιρεία μας στα πλαίσια της σωστής λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στις τιμές, σε εκπτωτικές προωθήσεις, στη διαθεσιμότητα, στη φωτογραφία, στα χαρακτηριστικά κλπ που μπορεί να οφείλονται σε τεχνολογικά, τυπογραφικά, ανθρώπινα λάθη, λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές ή έστω και από αμέλειά της.
Σε περιπτώσεις σοβαρού λάθους τυχόν παραγγελία θα ακυρωθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα ή έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2118000494 για αποσαφήνιση.

6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ, ΑΚΥΡΩΣΗ και ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνοπτικά:

Χρονικό περιθώριο επιστροφής προϊόντος ή υπαναχώρησης 15 ημέρες.
Δωρεάν αλλαγή σε προϊόντα αξίας άνω των 20€
Χρέωση 2€ για την αλλαγή σε προϊόντα αξίας έως 19,99€
Αλλαγή σε προϊόντα με έκπτωση από 50% και άνω η χρέωση είναι 4,00€.
Οι επιστροφές των προϊόντων με δική μας χρέωση, γίνονται μόνο με τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορικές (courier).
Σε περίπτωση υπαναχώρησης, ο πελάτης αναλαμβάνει την επιστροφή του προϊόντος ή της παραγγελίας του, με courier της επιλογής του και χρέωση δική του.
Όλες οι επιστροφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση, καθώς δεν παραλαμβάνουμε επιστροφές από οποιοδήποτε άλλο χώρο.

TOPSHOES.GR 
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ 
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714

Αναλυτικά:
Μετά την παραλαβή του προϊόντος έχετε δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής της παραγγελίας σας.
Θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 2118000494 & 2221023714.Η επιστροφή του προϊόντος ή της παραγγελίας πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από τη παραλαβή του.
Η πρώτη σας αλλαγή είναι δωρεάν για προϊόντα αξίας άνω των 20€.
Δηλαδή η επιστροφή γίνεται με δικά μας έξοδα όπως και η νέα αποστολή που αφορά την αλλαγή σας.
Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και ενημερωθούμε για το/τα προϊόν/ντα που θέλετε να αλλάξετε θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία και θα δεσμεύσουμε το/τα νέο/α προϊόν/ντα που θα θελήσετε.
Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία χέρι-χέρι  καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος της επιστροφής σας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.
Η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά με την ίδια courier από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή/αλλαγή με άλλη courier εκτός από αυτή που παραλάβατε αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ μας.
Θα πρέπει να εσωκλείονται όλα τα παραστατικά, προωθητικά φυλλάδια, η οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν η προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Αφού παραλάβουμε και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα φύγει άμεσα το/τα αντίστοιχο/α προϊόν/ντα που επιλέξατε για την αλλαγή σας.
Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος που κάνετε αλλαγή είναι μεγαλύτερο από τη νέα σας παραγγελία, μπορείτε να ζητήσετε να σας επιστρέψουμε τη διαφορά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό σε επόμενη αγορά σας στο yvonneoram.com. 
Σε αυτή τη περίπτωση θα σας στείλουμε εκπτωτικό κωδικό που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.
Εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή της αρχικής παραγγελίας σας, και θέλετε να πληρώσετε με τη μέθοδο της αντικαταβολής, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,50€ συν τη διαφορά τιμής τα οποία και πληρώνετε στο courier κατά την παραλαβή. 
Αν υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση των 2,50€ ευρώ της αντικαταβολής και πληρώνετε μόνο το ποσό της διαφοράς. 
Σε περίπτωση που το προϊόν το οποίο θέλετε να αλλάξετε είναι μικρότερης αξίας των 20€ υπάρχει χρέωση για την πρώτη αλλαγή σας 2,00€.
Και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γίνει κράτηση του/των προϊόντος/ων και να διευθετήσουμε όλες τις λοιπές σχετικές ενέργειες οι οποίες είναι οι ίδιες που ισχύουν και για τις δωρεάν αλλαγές, εκτός από την διαφορετική χρέωση τους.
Για προϊόντα με έκπτωση από 50% και άνω, η χρέωση για τη διαδικασία της αλλαγής είναι 4,00€.
Αλλαγές γίνονται μόνο σε είδη της ίδιας σεζόν. Σε περίπτωση εκπτωτικού είδους ή προσφοράς, η αλλαγή γίνεται μόνο με εκπτωτικό είδος ή προσφοράς αντίστοιχα. 
Ειδικά για περιόδους εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται με τις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
Τα προϊόντα προσέχουμε να φεύγουν από εμάς σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που παρά τη δική μας προσοχή παραλάβετε προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα και το πολύ εντός 5 εργάσιμων για το γεγονός ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό η επιστροφή του, ο έλεγχος και η αποστολή νέου προϊόντος.
Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί γιατί δεν παραλήφθηκε από εσάς, μετά από προσπάθεια της εταιρείας courier αλλά και δική μας, σε ενδεχόμενη νέα παραγγελία ή επανεκτέλεσή της θα πρέπει να εξοφληθεί πριν την αποστολή της. 
Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από την αντίστοιχη courier που παραλάβατε την παραγγελία σας στην παρακάτω διεύθυνση και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας:
TOPSHOES.GR 
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ 1
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714
Σε περίπτωση αλλαγής για δεύτερη φορά το κόστος μεταφορικών είναι 4,00€ ανεξάρτητα της τιμής τουπροϊόντοςκαι αφορά την επιστροφή ενός προϊόντος από εσάς και την αποστολή ενός προϊόντος από εμάς, πάνταμε την εκάστοτεταχυμεταφορική που συνεργαζόμαστε.
Για διαφορά τιμής και αντικαταβολή ισχύει ό,τι έχουμε αναφέρει παραπάνω.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό είτε τηλεφωνικά 2118000494, είτε με e-mail στο [email protected]
Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι τη στιγμή που λαμβάνετε το e-mail για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Από τη στιγμή που θα παραλάβει η courier την παραγγελία και λόγω του ότι υπάρχει χρέωση σε εμάς, επόμενη παραγγελία θα πρέπει να εξοφληθεί πριν αποσταλεί.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2118000494 για να μας το γνωστοποιήσετε και να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί.
Προσοχή: Στην περίπτωση υπαναχώρησης τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και η αποστολή θα πρέπει να γίνει μόνο στην διεύθυνση που ορίζουμε σαν έδρα και όχι να γίνει παραλαβή από διαφορετικό σημείο καθώς δεν θα παραλαμβάνεται από εμάς.
Εναλλακτικά η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει με δική μας χρέωση αφού πρώτα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία.
Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει χρέωση 5,00€ από την αξία του προϊόντος.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.
Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή και να εσωκλείσετε όλα τα παραστατικά ή οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν.
Τα χρήματά σας θα επιστραφούν ανάλογα τον τρόπο πληρωμή σας ή με τη μορφή ηλεκτρονικού κουπονιού στο e-mail σας για μελλοντική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από την παραλαβή της επιστροφής σας.
Η επιστροφή των χρημάτων δεν περιλαμβάνει τυχόν έξτρα χρεώσεις όπως η αντικαταβολή, παράδοση Σαββάτου, συγκεκριμένη ώρα παράδοσης ή οτιδήποτε άλλο επιβαρύνει με έξτρα χρέωση τη παραγγελία σας.
Σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή των χρημάτων, θα λαμβάνεται υπόψιν το ποσό που πλήρωσε ο πελάτης.
Τα χρήματα με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο επιστρέφονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο δικαιούχος (πελάτης) και όχι ο καταθέτης (yvonneoram.com).
Οποιαδήποτε περίπτωση που αφορά επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία στον αγοραστή εννοείτε πάντα ως άτοκη.
Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί στο φυσικό μας κατάστημα. 

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγές από παραγγελίες εκτός Ελλάδος προς το παρόν δεν γίνονται δεκτές εκτός από την περίπτωση που το προϊόν το οποίο παραλάβατε δεν είναι αυτό το οποίο είχατε παραγγείλει. Μετά την παραλαβή της παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο [email protected] η τηλεφωνικά στο +302118000494.
Η αποστολή της επιστροφής θα πρέπει να γίνει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
Για την περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς και τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν εμάς.
Για να γίνει δεκτή η αντικατάσταση του προϊόντος θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων ισχύουν τα εξής:
Όλα τα έξοδα που αφορούν μεταφορικά, τραπεζικά ή άλλα έξοδα που προκύπτουν κατά την αποστολή και επιστροφή της παραγγελίας βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:
TOPSHOES.GR
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714

Ελαττωματικά προϊόντα

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται πάντα πριν την αποστολή τους.
Σε περίπτωση που εντοπίσουμε κάποιο ελάττωμα θα ειδοποιηθείτε άμεσα.
Αν το ελάττωμα είναι μικρό, συνήθως στέλνουμε φωτογραφίες του προϊόντος για να το δείτε και να αποφασίσετε αν το θέλετε ή όχι.
Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμφωνηθεί και νέα τιμή.
Αν το ελάττωμα του προϊόντος είναι αρκετά εμφανές και δεν επιδέχεται βελτίωση θα ειδοποιηθείτε για την ακύρωση της παραγγελίας.
Παρόλα αυτά αν παραλάβετε κάποιο προϊόν που έχει κάποιο ελάττωμα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε το συντομότερο για να το διευθετήσουμε άμεσα.
Η εταιρεία μας σε αυτή τη περίπτωση ή θα σας αντικαταστήσει το προϊόν ή θα σας επιστρέψει τα χρήματα.
Αν το ελάττωμα επιδέχεται κάποιου είδους επισκευή η οποία δεν θα επηρεάσει την αντοχή και την οπτική του προϊόντος θα μπορεί να γίνει από εμάς χωρίς καμία επιβάρυνσή σας.
Η υποχρέωση της εταιρείας μας παύει σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει φθορές, βρομιές, τσακίσεις και γενικά δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για να διαπιστώσετε την καταλληλόλητα του.
Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό και το πολύ εντός 10 ημερών.
Η αποστολή του γίνεται με δική μας χρέωση αλλά πάντα με τη συνεργαζόμενη μαζί μας courier.

Παραλαβή λάθους προϊόντος

Σε περίπτωση που παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από το προϊόν της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 2118000494 ή στο [email protected] για να το διευθετήσουμε το συντομότερο.

7. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

Στα πλαίσια του νέας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR ακολουθούν οι σχετικοί όροι χρήσης για την ασφάλεια των συναλλαγών και την πολιτική απορρήτου.
Το yvonneoram.com συλλέγει προσωπικά δεδομένα εφόσον ο ίδιος επισκέπτης/χρήστης επιλέξει να τα χορηγήσει και ειδικότερα:
• Όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
• Όταν χρησιμοποιεί τη παροχή υπηρεσιών μας για τη αγορά προϊόντων
• Όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά/διαφημιστικά προγράμματά του.
Συλλέγει μόνο όσα δεδομένα χρειάζεται για να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα τους επισκέπτες/χρήστες του yvonneoram.com.
Προσωπικά δεδομένα είναι το ονοματεπώνυμο, το φύλλο, η διεύθυνση παραλαβής ή επιστροφής προϊόντων, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, και σε περιπτώσεις τιμολογίου το ΑΦΜ, το επάγγελμα, η ΔΟΥ, η διεύθυνση, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και το τηλέφωνο. Κατά περίπτωση μπορεί να ζητηθεί ή και να δοθεί από τον ίδιο τον επισκέπτη/χρήστη κάποιο συμπληρωματικό στοιχείο.

Το yvonneoram.com χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/χρήστη για:
-Την καλύτερη και σωστότερη, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας διαθέτει, παροχή των υπηρεσιών για την αγορά, αποστολή, επιστροφή προϊόντων που επιθυμεί να λάβει από εμάς.
-Την ενημέρωση του σχετικά με νέες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών.
-Την ενημερωτική υποστήριξη του και την επιλογή του περιεχομένου που του προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές προτιμήσεις του.
-Την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών/χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του yvonneoram.com
Επίσης συγκεκριμένου τύπου πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα, κάθε φορά που ο επισκέπτης/χρήστης εισέρχεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies τα οποία είναι μικρά αρχεία προκειμένου να εντοπίζουμε τον συνολικό αριθμό των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπό µορφή συνολικής απαρίθμησης.
Σε αυτή τη διαδικασία δεν εξάγουμε πληροφορίες προσωπικών δεδομένων. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για τη συλλογή μη προσωπικών πληροφοριών όπως π.χ. τον τύπο του browser, το λειτουργικό σύστημα και τα ονόματα πεδίου προκειμένου να προσαρμοστεί η ιστοσελίδα στις ανάγκες κάθε επισκέπτη και να βελτιωθεί η εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.
Ο επισκέπτης/χρήστης του www.yvonneoram.com μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του www.yvonneoram.com, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του www.yvonneoram.com δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Η διεύθυνση IP μέσω της οποία ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στο yvonneoram.com κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.
Σχετικά με τα newsletter που μπορεί να λαμβάνει κάποιος από εμάς αφού ο ίδιος κάνει την εγγραφή του, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να κάνει διαγραφή (unsubscribe) ακολουθώντας τη διαδικασία που αναγράφετε σε κάθε ηλεκτρονική επικοινωνία (email) που έχουμε με τον χρήστη.
Επίσης μπορεί να ζητήσει από εμάς την διαγραφή όλων των στοιχείων του.
Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα διαγράψει όλα τα στοιχεία του χρήστη άμεσα, δικαιούμενη ενδεχομένος να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το αίτημα του χρήστη.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες/μέλη του yvonneoram.com. Ως εκ τούτου λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων και των συναλλαγών.
Η εταιρεία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών, του yvonneoram.com σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον:
• Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών/μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
• Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.yvonneoram.com καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή και παραγγελιών των χρηστών/μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το yvonneoram.com έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του yvonneoram.com καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το yvonneoram.com
• Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το yvonneoram.com δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών)
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.yvonneoram.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Επίσης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που έχετε καταχωρήσει από υπαλλήλους της εταιρείας μας.
Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων. Υποχρεούστε να ενημερώνετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται κάποια αλλαγή σε αυτά. Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και προορίζονται μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Τέλος, έχετε, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.
Το www.yvonneoram.com ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος ως μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.yvonneoram.com και διαγράφονται όποτε ζητηθεί από εσάς.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.yvonneoram.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), αλλά και σύμφωνα με τον νέο κανονισμό GDPR που ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το www.yvonneoram.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.yvonneoram.com

9. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.yvonneoram.com θα σας ζητηθούν και θα πρέπει να συμπληρώσετε με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται στη σχετική φόρμα για την εγγραφή σας.
Από τη στιγμή που θα δώσετε τα στοιχεία σας έχετε εγγραφεί και ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.yvonneoram.com
Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει. Κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.
Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης η διαφορετικής αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία τηλεφωνικά η με email για την επιστροφή των προϊόντων και ενημερώνοντας αυτήν για τα νέα προϊόντα που επιθυμεί, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα.
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να διαγράψουμε όλα τα δεδομένα του από την ιστοσελίδα μας.
Μπορεί να ζητήσει να μην του αποστέλλονται ενημερωτικά newsletter ή μηνύματα με τη διαδικασία push notification.
Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών που έχουν προκύψει από συμβάσεις ηλεκτρονικής πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών κάνοντας χρήση των καταχωρημένων φορέων ΕΕΔ στο Μητρώο σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση 70330/2015.
Ηλεκτρονική Εναλλακτική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]  για όποιο σχετικό θέμα σας απασχολεί για να το διευθετήσουμε το συντομότερο και με τον καλύτερο τρόπο.  

10. ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σε κάθε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.yvonneoram.com αναλαμβάνετε την υποχρέωση και αποδέχεστε ότι δε θα χρησιμοποιείτε το TopShoes.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δε δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

11. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ως εκ τούτου οποιαδήποτε αντιγραφή αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, αναδημοσίευση φωτογραφιών, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες αποτελούν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος σε περίπτωση παραβίασης-υποκλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας της και τη διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί από αυτήν.

12. Black Friday & άλλες έκτακτες εκπτωτικές ενέργειες.

Για το διάστημα της προωθητικής ενέργειας Black Friday όπως τυχόν άλλων βραχύχρονων ενεργειών ισχύουν οι εξής όροι :
1. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που έχει αγοραστεί πριν την προωθητική ενέργεια, η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δε βρίσκεται στην ενότητα “Black Friday” ή της όποιας παρόμοιας ενέργειας. Εάν επιθυμείτε αλλαγή με προϊόν της ενότητας αυτής για τη διαφορά της τιμής θα υπολογιστούν οι αρχικές τιμές των προϊόντων.
2. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που έχει αγοραστεί κατά την προωθητική ενέργεια, η αλλαγή σε νούμερο θα γίνεται χωρίς επιβάρυνση.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας σε νούμερο μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν από το site μας.
Εάν υπάρχει διαφορά τιμής για τη διαφορά αυτή θα υπολογιστεί η αξία του προϊόντος που αιτείστε μείον την αξία της αγοράς σας.
3. Στο διάστημα της προωθητικής ενέργειας δεν ισχύει οποιαδήποτε χρήση εκπτωτικού κουπονιού. Τα κουπόνια που ίσως έχετε λάβει θα ισχύουν με το πέρας της προωθητικής ενέργειας.
4. Υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης στην εκτέλεση της παραγγελίας λόγω μεγαλύτερου όγκου παραγγελιών τις ημέρες αυτές.
Επίσης θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας αντίστοιχη καθυστέρηση από την ταχυμεταφορική εταιρεία για τους ίδιους λόγους.
5. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις των γενικών όρων χρήσης.

13. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία έχει το απόλυτο δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε και αναιτιολόγητα τους παρόντες όρους χρήσης με/ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτό όπως και κάθε αλλαγή που μπορεί να γίνει στην ιστοσελίδα μας γίνεται πάντα με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Κάθε τροποποίηση των όρων ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.
Σε κάθε χρήση που αφορά τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε για περιήγηση είτε για αγορές ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δηλώνετε ότι διαβάσατε τους παρόντες όρους και τους αποδέχεστε πλήρως.
Αν ένας από τους όρους που αναφέρονται στου όρους χρήσης είναι ή καταστεί άκυρος οι υπόλοιποι όροι της παρούσας σύμβασης δεν θίγονται.

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του TopShoes.gr